Playground for the small children at the crisis center
Nice for all ages to play!!!!

Under det første besøg på krisecenteret var en af de ting Ilse, Aase og Marianne bed mærke i, at de små børn på krisecentret ikke var aktive, som små børn de kender fra Danmark. I første omgang virkede de meget stille og velopdragne - nemme at omgåes, men et eller andet sted mente 3 danskere ikke, at børnene blev stimuleret nok til at lege. Det er fuldt forståeligt, når man tænker på mødrenes baggrund - men tilbage i Danmark, skrev Marianne om det i den lokale avis, og det medførte at et gavmildt ægtepar fra Brande tilbød at betale for en legeplads.

Så 4 måneder efter første besøg, rejste Marianne og hendes mand Per igen til Nakuru - og mens Marianne arbejdede på kioo lulu med glasperler og nye designs, byggede Francis, Fracis´ s lillebror og Per 2 fine gynger, en sandkasse og et bord/bænk arrangement. Det var dejligt at se, da Per først i nogle dage, havde leget nogle primitive lege med ungerne, hvordan de fra at være utroligt forbeholdne begyndte at lege og hygge sig. De fik lidt mere glimt i øjnene, og trillede rundt med bildæk og smed sand i hovedet på hinanden :)

Kan gyngerne holde?
Så begynder børnene at lege!
Undervisning i det dejlige vejr.Manrianne fortæller om vigtigheden af, at små børn gynger. Det får bestydning for deres sprog og motorik senere.

Hun snakkede meget med mødrene om, HVOR vigtigt det er at stimulere små børn allerede fra fødslen, da aktive børn også bliver aktive voksne - sådan meget firkantet sagt. Rom blev ikke bygget på 1 dag - men man skal begynde et sted.
Alt starter med en tanke!

Write a new comment: (Click here)

SimpleSite.com
Characters left: 160
DONE Sending...
See all comments

| Reply

Latest comments

02.01 | 14:58

Kjekt å titte inn på sida til gammelt.
Er veldig nysgjerrig på hvordan KiooLulu har det nå, noen år etter

...
01.06 | 21:56

Godt at I har overskud til at hjælpe andre så de med tiden også kan hjælpe flere i gang. Godt gået .

...
05.10 | 13:41

hey, kioo lulu was an awesome place for me to learn and interact with others.God bless you.

...
23.09 | 03:02

Fantastisk projekt Marianne. Flot gjort! Jeg tager bare hatten af for dig!

...
You liked this page
Hi!
Make your own website like I did.
It's easy, and absolutely free.
AD